GERECHTEN


Koude schotels

Warme gerechten

Specialiteiten

Bereidingen


Onze koude schotels zijn altijd voorzien van een uitgebreide groentenkrans (sla, tomaat, wortelen, boontjes, bloemkool, brocolli, 1/2 ei en asperges) en sauzen (huisbereide tartaarsaus en cocktailsaus)

 

Bij ons kan u terecht voor een grote variatie aan warme bereidingen.  Gaande van een vislasagne over vispannetjes naar paling met verschillende sausen.

 

Ook visschelpen, zeevruchtenschelpen, St-jacobsschelpen, soepen en nog veel meer zitten in ons assortiment.

Wij bieden ook visfondue, gourmet en steengrill aan.  Ook kunnen wij u kreeft op verschillende wijze bezorgen (levend, gekookt, gekookt & gekraakt, op schotel, thermédor,...)

En onze cruditeiten mogen wij hier niet bij vergeten.  Dit is een variatie aan schelp- en schaaldieren, gepresenteerd op een boot.

Er zijn steeds een aantal warme en koude bereidingen te verkrijgen in de winkel.  Waaronder koude schoteltjes,  vispannetjes, tagliatelli met scampi, vislasagne, zeevruchtenschelpen en zoveel meer die kant en klaar zijn.

 

En uiteraard zijn er ook nog onze salades, gerookte zalm (handgesneden), sprotjes, maatjes (handgekuist) en meer dan we hier kunnen opsommen.

 

Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons, zodat u kan kennismaken met al onze lekkernijen.Aarzel niet om langs te komen of te mailen indien u info  wenst over al onze gerechten en specialiteiten op bestelling of prijzen!