BIOGRAFIE


Anno 2019,  vlak voor de corona-uitbraak beslissen we om de winkel in een nieuw kleedje te steken.  Jammer genoeg gaan we terug open in de lockdown van maart 2020.  Zelfs 2 jaar later, begin 2022 kunnen we nog niet op dezelfde manier onze klanten bedienen zoals voorheen.

 

 

 

In 2014 gaan de ouders met pensioen en wordt de zaak opgesplitst. De broers Koenraad en Robby nemen het deel van de marktwagen voor hun rekening en de derde broer, Bart, neemt samen met zijn echtgenote Sofie de winkel in handen.  Zij willen met hart en ziel de kwaliteit van de vele voorbije jaren evenaren. 

Bart helpt meer en meer in de winkel terwijl Koenraad en ma Lieve iedere dag opnieuw naar de markt gaan.  Robby helpt met het bereiden van alle gerechten en salades samen met pa Werner.

De winkel in Oedelem sluit in 1991

Wegens het grote succes van de zaak in Oedelem wordt in 1989 beslist om een tweede winkel te openen in de Stationsstraat te Aalter.  Terwijl een van de zussen de winkel in Oedelem in handen neemt, neemt de tweede zus de winkel in Aalter voor haar rekening.  Ook hier duurt het niet lang vooraleer de naam in Aalter en omliggende gemeenten gekend is.

De eerste winkel van Vishandel Steyaert wordt opgericht in Oedelem in 1968 door  de ouders van de huidige eigenaars. Een aantal van de familieleden helpen om van de winkel een goedbloeiende zaak te maken.  Dit lukt en groeit uit tot een viswinkel die in de wijde omstreken bekent geraakt voor zijn kwaliteit en service.

Waar vroeger de welgekende viswinkel was, staat nu een appartementsgebouw.